Kartal Rehberlik ve Araştırma Merkezi


Vizyon: Kendini anlayan, problemlerini çözebilmeyi başaran, gerçekçi kararlar alabilen, kapasitelerini geliştirebilen, çevresiyle dengeli ve sağlıklı uyum sağlayabilen ve böylece kendini gerçekleştirebilen; psikolojik, zihinsel, bedensel ve sosyal yönden sağlıklı nesiller yetiştirilmesine yardımcı olmaktır.

Misyon: Hizmet alanlarımızda bulunan Eğitim ve Öğretim Kurumlarında, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesine ilişkin gerekli tüm çalışmalarla birlikte, özel eğitim gerektiren bireylerin tanılanması ve bu bireylerin Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda yetiştirilmesi için gerekli önlemlerin alınmasını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:30-17:00
Isınma: Doğalgaz.
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 216 387 17 77

Belgegeçer - (216) 353 6096

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kartalram.meb.k12.tr

Adres - ÇAVUŞOĞLU MAH. AKMECİT SK. KARTAL REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜD. BLOK NO: 2A KARTAL / İSTANBUL

Konferans Salonu :1
Oyun Odası :1
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim.

Yerleşim Yeri - Türk Kızılayı Kartal Anadolu Lisesi, Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Sabri Taşkın ilkokulu-Ortaokulu aynı sokak içerisindedir.

Adres - ÇAVUŞOĞLU MAH. AKMECİT SK. KARTAL REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜD. BLOK NO: 2A KARTAL / İSTANBUL

Ulaşım Kurumumuz İlçe Merkezinde, Çavuşoğlu Mahallesinde, Kartal İtfaiyesinin karşısında bulunmaktadır. İGDAŞ Binasının önünde bulunan İETT duraklarına 400 m uzaklıkta yer alam kurumumuz, Yakacık Caddesi üzerindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kurumumuz İlçe Merkezinde, Çavuşoğlu Mahallesinde, Kartal itfaiyesinin karşısında bulunmaktadır.